Nieuws

'Togolees toptalent is in Rotterdam en wordt woensdag medisch gekeurd'

'Togolees toptalent is in Rotterdam en wordt woensdag medisch gekeurd'

22-12-2021 11:58 Laatste update: 14:20

Karim Dermane lijkt zo goed als zeker naar Feyenoord te komen. De zeventienjarige Ghanees is al in Rotterdam en wordt woensdag medisch gekeurd. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt.

Dermane wordt al een tijd gevolgd door Feyenoord en hij speelde afgelopen zomer al een paar proefwedstrijden voor de Rotterdammers. Vooral in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen maakte het talent veel indruk en daarom heeft Feyenoord nu besloten om Dermane definitief naar de club te halen. Chelsea, Manchester City en Red Bull Salzburg hadden ook interesse.

De zeventienjarige middenvelder speelt momenteel nog in Ghana bij FC Wafa. Het is pas mogelijk om hem over te nemen wanneer hij achttien jaar is geworden en dat is binnenkort het geval. Frank Arnesen is zelfverzekerd over de transfer en hoopt deze zo snel mogelijk af te ronden, aldus Feyenoord Transfermarkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!