Transfernieuws

Heerenveen presenteert voormalig jeugdexponent Ajax, razendsnel debuut lonkt

Heerenveen presenteert voormalig jeugdexponent Ajax, razendsnel debuut lonkt

19-01-2023 14:51

Sc Heerenveen heeft een nieuwe aanvaller vast weten te leggen. Ché Nunnely was de afgelopen weken op proef en heeft in die periode de clubleiding van de Friezen weten te overtuigen.

Nunnely heeft een contract voor een half jaar getekend bij Heerenveen met de optie voor nog twee jaar. De jeugdexponent van Ajax was de voorbije weken op proef bij de Friezen en sinds deze week trainde de aanvaller ook mee met de mannen van trainer Kees van Wonderen. De 23-jarige aanvaller heeft de clubleiding en staf voldoende weten te overtuigen in deze periode.

Een razendsnel debuut lonkt voor de buitenspeler. Nunnely zit hoogstwaarschijnlijk al bij de selectie voor het duel met FC Groningen van komende zondag om 12.15 uur. De laatste keer dat de aanvaller in actie kwam, was vorig seizoen voor Willem II. Nunnely speelde van 2019 tot en met 2022 voor de Tilburgers, maar vanwege een zware knieblessure besloten beide partijen uit elkaar te gaan. Inmiddels is de buitenspeler volledig hersteld en klaar voor een rentree in het profvoetbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!