Nieuws

Daramy vastberaden terug naar Amsterdam: 'Laten zien dat ik kan slagen bij Ajax'

Daramy vastberaden terug naar Amsterdam: 'Laten zien dat ik kan slagen bij Ajax'

19-01-2023 13:21

Mohamed Daramy is blij dat hij dit seizoen bij FC Kopenhagen zijn minuten kan maken. De aanvaller wordt door Ajax verhuurd aan de Denen, maar hoopt nog steeds te slagen in Amsterdam.

Daramy werd in de zomer van 2021 voor twaalf miljoen euro naar Ajax gehaald, maar de aanvaller maakte weinig indruk in zijn eerste jaar bij de Amsterdammers. Ajax besloot hem te verhuren aan zijn oude club FC Kopenhagen. "Bij Ajax zijn ze blij voor me dat ik nu weer kan spelen", aldus de aanvaller tegenover het Deense Bold.dk. "Ze zien ook dat ik mijn speeltijd steeds meer aan het opbouwen ben en dat ik probeer beter te worden."

De verhuurperiode van Daramy loopt nog tot het einde van dit seizoen. Daarna zal de buitenspeler terugkeren naar Ajax. Daramy hoopt nog altijd de slagen in Amsterdam en kijkt uit naar zijn tijd bij de Nederlandse topclub. "Je moet natuurlijk altijd horen wat voor plan Ajax met me heeft, maar ik wil terugkeren en vechten voor mijn plek. Als ze mij willen gebruiken, dan doen ze dat. Maar ik wil terugkeren en laten zien dat ik kan slagen bij Ajax."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!