Nieuws

'Heerenveen haalt met voormalig Ajax-jeugdspeler aanvallende versterking in huis'

'Heerenveen haalt met voormalig Ajax-jeugdspeler aanvallende versterking in huis'

19-01-2023 11:30 Laatste update: 11:31

SC Heerenveen gaat zich versterken met Ché Nunnely. Het voormalig jeugdexponent van Ajax trainde al een tijdje mee in Friesland en heeft een contract afgedwongen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Nunnely was sinds zijn zomerse vertrek bij Willem II transfervrij. Heerenveen bood hem deze maand de kans aan om mee te trainen en die greep het voormalig jeugdexponent van Ajax met beide handen aan. De samenwerking is vanuit beide kanten goed bevallen, waardoor de Friezen de 23-jarige vleugelaanvaller een contract aangeboden hebben. Nunnely liep in zijn laatste maanden als speler van Willem II een vervelende kruisband blessure op, maar is inmiddels helemaal hersteld.

De snelle buitenspeler doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist in Amsterdam niet door te breken in de hoofdmacht. In de beloftenploeg van Ajax kwam Nunnely tot 42 wedstrijden. Bij Willem II speelde de aanvaller 95 wedstrijden waarin hij betrokken was bij dertig doelpunten. Volgens het AD zal de transfervrije speler snel gepresenteerd worden in Friesland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!