Nieuws

Antony maakt slechte beurt tegen Palace: 'Ziet waarom zijn ploeggenoten boos zijn'

Antony maakt slechte beurt tegen Palace: 'Ziet waarom zijn ploeggenoten boos zijn'

19-01-2023 09:38
1

Manchester United stelde woensdag teleur in het duel met Crystal Palace en ook Antony moet het ontgelden. De Braziliaanse middenvelder kent de nodige kritiek na zijn kleurloze optreden in het gelijkspel. 

Het lokale Manchester Evening News is niet te spreken over de wedstrijd van de voormalig Ajax-speler en geeft een 5 voor het optreden. 'Zijn acties vertraagden het aanvalsspel onnodig en zijn lichtzinnigheid leidde er terecht toe dat Bruno Fernandes naar hem uithaalde. Hij deed er in de ogen van de Portugees te lang over om af te spelen. Je kunt zien waarom de Braziliaan zijn teamgenoten woedend maakt. Antony was de zwakste basisspeler', luidt het harde oordeel.

Antony maakte de afgelopen zomer de overstap naar Manchester United en daarbij ontving Ajax een bedrag van rond de 100 miljoen euro. De Braziliaan wist direct te scoren bij zijn debuut in Engeland, maar speelt de afgelopen tijd wisselvallig. De vleugelspeler ligt tot 2027 vast in Manchester. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!