Transfernieuws

'Malen, Danjuma en Silva op PSV-lijstje om vertrokken Gakpo op te volgen'

'Malen, Danjuma en Silva op PSV-lijstje om vertrokken Gakpo op te volgen'

19-01-2023 08:39 Laatste update: 09:57

PSV is hard op zoek naar een opvolger van de vertrokken Cody Gakpo en heeft drie namen op een lijstje staan. Arnaut Danjuma en Donyell Malen staan wellicht voor een terugkeer naar Eindhoven, terwijl ook Portugees Fabio Silva de belangstelling van PSV geniet.

Het werd woensdagavond al bekend dat PSV op de deur heeft geklopt bij Danjuma voor een mogelijke terugkeer naar Eindhoven, waar de spits tussen 2013 en 2016 al actief was in de jeugdopleiding. Via NEC, Club Brugge en AFC Bournemouth belandde de speler uiteindelijk bij Villarreal. PSV kent veel concurrentie voor zowel Danjuma als Malen, die bij Borussia Dortmund geen vaste basiskracht meer is. 

Om die reden is een derde naam te vinden op het Eindhovense lijstje, namelijk die van Fabio Silva, meldt het Eindhovens Dagblad. De Portugees speelt op huurbasis bij Anderlecht. Wolverhampton Wanderers betaalde 40 miljoen euro voor de speler en zou daarom voor een mogelijke koop een dure optie zijn. PSV staat momenteel vierde in de Eredivisie, maar heeft slechts één punt achterstand op nummer twee AZ. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!