Nieuws

United zonder Casemiro naar Emirates: 'Het is een grote klap voor ons'

United zonder Casemiro naar Emirates: 'Het is een grote klap voor ons'

19-01-2023 08:12 Laatste update: 09:29

Manchester United staat zondag in de topper tegen koploper Arsenal en moet The Gunners zien te verslaan zonder Casemiro. De Braziliaan liep zijn tweede gele kaart op in het teleurstellende duel met Crystal Palace en volgens doelman David de Gea zal de middenvelder zeer worden gemist.

United speelde met 1-1 gelijk tegen Crystal Palace én raakte Casemiro kwijt, waardoor de ploeg van Erik ten Hag voor een grote uitdaging staat in Londen. Arsenal won juist de London Derby van Tottenham Hotspur en staat acht punten los in de Premier League. "Het is een grote klap dat Casemiro er niet bij is. Ik snap niet dat Arsenal deze week niet hoeft te spelen en wij wel, nu missen wij een belangrijke speler", klaagt de Spanjaard na afloop van het duel met Crystal Palace.

"Dat begrijp ik echt niet", vervolgt De Gea. "Het is voor ons een groot verlies dat hij er niet bij is." United leek het duel met Crystal Palace te winnen, maar in de slotfase zorgde een prachtige vrije trap voor de gelijkmaker. "Dat is voetbal. Soms scoor je op het einde en soms doet de tegenstander doet", besluit De Gea. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!