Nieuws

Juventus-bestuurslid gefrustreerd door vertrekwens De Ligt en spreekt zich uit

Juventus-bestuurslid gefrustreerd door vertrekwens De Ligt en spreekt zich uit

22-12-2021 10:17 Laatste update: 14:20

Er is kritiek op Matthijs de Ligt vanuit het bestuur van Juventus. Niet omdat hij niet goed speelt, maar omdat er geruchten rondgaan dat de Nederlandse verdediger alweer zou willen vertrekken uit Turijn en hij loyaler aan zijn zaakwaarnemer zou zijn dan aan de club.

Zaakwaarnemer Mino Raiola liet zich recentelijk uit over de toekomst van De Ligt. "Hij is klaar voor een nieuwe stap, daar is hij zelf ook van overtuigd", zei Raiola. "Het hoeft niet Premier League te zijn, het kan ook FC Barcelona, Real Madrid of Paris Saint-Germain zijn", voegde hij daar nog aan toe.

Juventus-bestuurslid Maurizio Arrivabene vindt het helemaal niks en sprak zich uit over De Ligt en Paulo Dybala, die in een soortgelijke situatie zitten. "Tegenwoordig zijn voetballers loyaler aan hun zaakwaarnemers, dan aan de club waar ze voor uitkomen", zegt Arrivabene tegen het Italiaanse DAZN. 

De Ligt verkeert momenteel in een goede vorm bij Juventus, waar ze hem graag willen behouden. "De Ligt is een geweldige verdediger, maar hij moet zich richten op zijn eigen werk, dan doen wij ons werk", zegt Arrivanene. "Het is erg makkelijk om te zeggen dat je echt geeft om de clubkleuren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!