Transfernieuws

'Chelsea blijft bij Inter aankloppen voor Dumfries en komt met volgend bod'

'Chelsea blijft bij Inter aankloppen voor Dumfries en komt met volgend bod'

19-01-2023 07:34 Laatste update: 07:49

Chelsea sloeg deze wintertransferperiode al enkele grote slagen en wil nu ook Denzel Dumfries naar Londen halen. The Blues hebben zich voor de zoveelste keer bij Internazionale gemeld en een groot bod neergelegd voor de vleugelverdediger.

Volgens La Repubblica heeft Chelsea 31 miljoen euro over voor Dumfries. Na João Felix, Mykhaylo Mudryk en Benoit Badiashile moet Dumfries de vierde aanwinst worden. Chelsea mag spreken van een sportief teleurstellend seizoen en staat nog net in het linkerrijtje in de Premier League, maar dat drukt vooralsnog de kosten niet. Chelsea gaf in januari al drie keer meer geld uit dan de Serie A, Primera División, Bundesliga en Ligue 1 bij elkaar opgeteld.

Dumfries maakte een sterke indruk op het WK en dat zou de interesse van Chelsea alleen maar hebben verhoogd. Het Italiaanse medium spreekt van 'de zoveelste poging' van Chelsea om de back op te halen bij I Nerazzurri. De 26-jarige Nederlander verruilde PSV voor Inter in 2021 en ligt nog tot 2025 vast in Italië. Dit seizoen was Dumfries goed voor twee doelpunten en drie assists in 23 wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!