Transfernieuws

'Transfer Memphis 'op haar na' rond, speler kan zaterdag al voor Simeone spelen'

'Transfer Memphis 'op haar na' rond, speler kan zaterdag al voor Simeone spelen'

19-01-2023 06:55

Memphis Depay wordt donderdag nog speler van Atlético Madrid. De Nederlander sloeg woensdag de training al over en stapt donderdag op het vliegtuig naar Madrid om de medische keuring te ondergaan.

Mundo Deportivo schrijft dat Memphis donderdag na de medische keuring zijn contract zal ondertekenen en een nieuwe pion zal zijn voor de vechtploeg van Diego Simeone. Memphis zou direct deel uit kunnen maken van de training in Majadahonda en zijn ploeggenoten ontmoeten. Atlético speelt zaterdag tegen Real Valladolid en de Nederlander zou dan al speelgerechtigd kunnen zijn.

Daarmee staat Memphis op het punt een uitzichtloze situatie achter zich te laten bij FC Barcelona. Trainer Xavi Hernándes bestempelde de aanvoerder van Oranje vaak als 'nodig', maar deed de laatste maanden weinig tot geen beroep op de aanvaller. De komst van Robert Lewandowski heeft ervoor gezorgd dat Memphis tweede keus werd op Camp Nou. De verwachting is dat Memphis een contract tot 2025 tekent bij Los Colchoneros

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!