Breaking news

'Ook Ajax aast op Danjuma, Oranje-international hakt deze week de knoop door'

'Ook Ajax aast op Danjuma, Oranje-international hakt deze week de knoop door'

18-01-2023 20:20 Laatste update: 20:37
1

Arnaut Danjuma staat ook in de belangstelling van Ajax, meldt De Telegraaf. Eerder werd bekend dat PSV de zesvoudig Oranje-international graag wil inlijven, maar de Amsterdammers zijn van plan om zich te mengen in de concurrentiestrijd.

'Ajax verkent de mogelijkheid tot een overname van Danjuma', schrijft de ochtendkrant. De Amsterdammers staan momenteel op de derde plek in de Eredivisie en kunnen wel een aanvallende impuls gebruiken. Naar verluidt zal de zesvoudig Oranje-international deze week nog een keuze maken over zijn sportieve toekomst.

Danjuma kan de laatste tijd rekenen op weinig speeltijd bij Villarreal, waardoor hij graag wil vertrekken. Volgens het Eindhovens Dagblad is ook PSV serieus in de race om Danjuma in te lijven. De Nederlandse topclubs kunnen rekenen op veel concurrentie, want er zitten ook Premier League-ploegen achter de Nederlandse aanvaller aan. Danjuma kwam eerder uit voor Bournemouth en die club toont nu weer veel interesse. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!