Nieuws

'PSV informeert naar Danjuma in zoektocht naar aanvallende versterking'

'PSV informeert naar Danjuma in zoektocht naar aanvallende versterking'

18-01-2023 19:18 Laatste update: 20:44
2

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV serieus in de race om Arnaut Danjuma in te lijven. De 25-jarige aanvaller speelt momenteel bij Villarreal. De Eindhovenaren zouden al naar hem hebben geïnformeerd.

Danjuma komt de laatste tijd maar weinig in actie voor Villarreal. De zesvoudig Oranje-international zou mede daarom ook interesse genieten uit de Premier League. Hij neemt echter de tijd om alle opties te overwegen.

PSV is na het vertrek van Cody Gakpo nog steeds op zoek naar een waardevolle vervanger. Ook een vertrek van Noni Madueke naar Chelsea is nog steeds denkbaar. Danjuma speelde van 2008 tot en met 2016 in de jeugd van PSV. Daarna speelde hij achtereenvolgens voor NEC, Club Brugge, Bournemouth en nu dus voor Villarreal. In Spanje heeft de geboren Nigeriaan nog een contract tot medio 2026. Een huurovereenkomst is daarom het meest denkbare scenario.

De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij staat momenteel op een teleurstellende vierde plaats in de Eredivisie en wist in 2023 nog geen competitiewedstrijd te winnen. Komende zaterdag staat om 21.00 uur de thuiswedstrijd tegen Vitesse op het programma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!