Transfernieuws

Here we go: 'Alleen medische test scheidt Neuer-stand-in nog van Bayern-transfer'

Here we go: 'Alleen medische test scheidt Neuer-stand-in nog van Bayern-transfer'

18-01-2023 15:52

Yann Sommer gaat zijn handtekening zetten onder een contract bij Bayern München, meldt Fabrizio Romano. Daarmee heeft Der Rekordmeister dan eindelijk de stand-in voor Manuel Neuer gevonden.

De Italiaanse transferexpert geeft zijn befaamde 'here we go' voor de overgang van Sommer naar Bayern. De Zwitserse doelman van Borussia Mönchengladbach gaat een contract tekenen tot de zomer van 2025, wanneer zijn medische keuring definitief is afgerond. De Duitse landskampioen betaalt acht miljoen euro plus 1.5 miljoen euro aan bonussen.

Met Sommer heeft Bayern dan eindelijk de tijdelijke stand-in voor Neuer in huis gehaald. De Duitse doelman brak zijn been tijdens een skivakantie, waardoor hij de rest van het seizoen niet meer in actie kan komen.

Aanstaande vrijdag hervat Bayern de Bundesliga met een uitwedstrijd tegen RB Leipzig. Of Sommer zich al voor dat duel in het doel meldt, is nog onbekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!