Nieuws

Scaloni sneert naar Van Gaal en neemt het op voor Martínez: 'Hij is net een kind'

Scaloni sneert naar Van Gaal en neemt het op voor Martínez: 'Hij is net een kind'

18 januari - 13:20
0

Lionel Scaloni heeft het in gesprek met radiozender Cope opgenomen voor de veelbesproken Emiliano Martínez. Ondanks meerdere heldenrollen op het veld werd er vooral gesproken over het gedrag van de Aston Villa-doelman op het WK.

Martínez kreeg gedurende het WK de nodige kritiek op zijn gedrag tijdens en na de duels met Nederland en Frankrijk. Zo maakte de doelman een obsceen gebaar bij het ophalen van de Golden Glove award en droeg hij een speelgoedbaby met het gezicht van Kylian Mbappé tijdens de festiviteiten. "Hij zal zelf ook niet blij geweest zijn met zijn gedrag, maar hij is een fantastische jongen", neemt Scaloni het voor hem op, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Hij is net een kind. Hij is een ongelooflijke kerel, zijn persoonlijkheid heeft de groep zoveel gegeven."

De bondscoach van Argentinië komt ook nog terug op de woorden van Oranje-bondscoach Louis van Gaal. Volgens Scaloni heeft de trainer de deksel op de neus gekregen. "Hij zei dat we met één speler minder op het veld stonden als Messi de bal niet aan de voet had. Als ze de beste speler op deze manier kapot maken, des te erger voor hen. Wanneer ze je aanvallen, moet je reageren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie