Reactie

Irritatie bij Juve na De Ligt-uitspraken van Raiola: 'Ze moeten hun werk doen'

Irritatie bij Juve na De Ligt-uitspraken van Raiola: 'Ze moeten hun werk doen'

21-12-2021 22:44

Maurizio Arrivabene, de CEO van Juventus, is niet blij met de uitspraken van Mino Raiola over Matthijs de Ligt. De zaakwaarnemer vertelde onlangs dat De Ligt toe is aan een nieuwe stap.

In gesprek met het NRC stelde Raiola dat de verdediger uit Abcoude toe is aan een nieuwe uitdaging. "En dat vindt hij zelf ook." Bij Studio Voetbal ging Raiola verder op de situatie in. "De clubs waar Matthijs heen zou kunnen, kunnen we allemaal bedenken. Dan praat je met alle respect niet over Fortuna Düsseldorf. In de zomer moeten we kijken of er clubs in de markt zijn en hoe de situatie er sportief gezien uitziet."

In gesprek met DAZN gaat Juve-CEO Arrivabene in op de uitspraken van Raiola. Hij reageert neemt Paulo Dybala, die zijn contract nog altijd niet verlengde, ook mee in zijn verhaal. "Ik ben gewend om heel direct te zijn. Vandaag de dag zijn spelers loyaler naar hun agenten dan naar hun club. Dybala is de nummer tien van Juventus en De Ligt is een geweldige verdediger. Ze moeten hun werk doen, net als wij."

"Het is makkelijk om te zeggen hoeveel je om de clubkleuren geeft, maar dat moet je bewijzen op het veld", vervolgt een scherpe Arrivabene. "En wij willen dat ze dat bewijzen. De Ligts optredens zijn voor iedereen te zien. We hebben een goede band met elkaar. Als het moment daar is, zullen we in gesprek gaan, zoals we ook bij andere spelers doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!