Wedstrijdverslag

Liverpool weet tweede wedstrijd tegen Wolves wel te winnen en is door in de FA Cup

Liverpool weet tweede wedstrijd tegen Wolves wel te winnen en is door in de FA Cup

17-01-2023 22:41 Laatste update: 22:45

Liverpool heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de FA Cup. De returnwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers werd met 1-0 gewonnen door een afstandsschot van Harvey Elliot.

De eerste wedstrijd werd met 2-2 gelijkgespeeld op Anfield en dus moest de replay een winnaar aanwijzen. Liverpool begon, met Cody Gakpo in de basis, voortvarend aan het duel met Wolves. Al binnen het kwartier kwamen The Reds op voorsprong door een heerlijke knal van Elliot. De jonge middenvelder haalde van buiten de zestien uit en trof het net: 0-1.

Liverpool kreeg in het vervolg van de wedstrijd wat kleine kansjes op de 0-2, maar de ploeg van trainer Jürgen Klopp wist de score niet te verdubbelen. In de slotfase drong Wolves aan op de helft van Liverpool, maar een gelijkmaker zat er niet meer in en dus bekeren The Reds door naar de volgende ronde van de FA Cup. Tegenstander is Brighton & Hove Albion, de ploeg waar afgelopen weekend nog met 3-0 van werd verloren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!