Nieuws

Slot doet oproep aan Feyenoord-aanhang in aanloop naar Klassieker tegen Ajax

Slot doet oproep aan Feyenoord-aanhang in aanloop naar Klassieker tegen Ajax

17-01-2023 19:52

Arne Slot hoopt dat zondagmiddag geen ongeregeldheden zullen plaatsvinden na afloop van de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. De oefenmeester van de Rotterdammers doet een oproep aan de supporters om hun gezonde verstand te gebruiken.

"Ik zou het ongelofelijk jammer vinden als de trots op Feyenoord en op Rotterdam na zondag minder is door allerlei bizarre ongeregeldheden", zegt Slot op de nieuwjaarsborrel van Feyenoord. "We gaan er alles aan doen om die wedstrijd te winnen, maar als we hem verliezen moet dat ook het enige verlies zijn. Dat er niet nog meer negativiteit over ons heen komt. Dus ik hoop dat op z'n minst te bereiken, dat na de wedstrijd iedereen nog supertrots is op Feyenoord."

Feyenoord heeft besloten om zondagmiddag voor álle vakken in De Kuip netten te hangen. "Het is gewoon heel jammer. Ik denk dat het bijzonder is hoe we de wedstrijd in gaan. Het leeft heel erg, al weken. We zijn er ook al weken mee bezig. Met veiligheid, met integriteit. Dat heeft ons uiteindelijk doen besluiten om de netten op te hangen", licht algemeen directeur Dennis te Kloese toe. "We hopen dat de focus van iedereen zondag ligt op het aanmoedigen van ons eigen team, en niet op een tegenstander die hier ooit gespeeld heeft."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!