Nieuws

Voormalig NEC'er Van den Boogaart vermist: 'We maken ons grote zorgen'

Voormalig NEC'er Van den Boogaart vermist: 'We maken ons grote zorgen'

17-01-2023 19:10 Laatste update: 19:23

Ex-prof Mark van den Boogaart wordt al bijna twee weken vermist, meldt zijn ex-partner. De voormalig speler van onder meer NEC had op 6 januari een afspraak, maar hij is daar nooit aangekomen.

"Wij maken ons grote zorgen over het fysieke en geestelijke welzijn van Mark en hopen snel weer met hem in contact te komen", vertellen zijn dierbaren, geciteerd door De Telegraaf. "Hopelijk kan iemand ons daarbij helpen. Bij onze zoektocht lopen we tegen de grenzen van de privacywetgeving aan, waardoor bijvoorbeeld zijn bankgegevens niet gecheckt kunnen worden, terwijl het gaat om iemand, die dringend zorg nodig heeft. Door deze rigide privacyregels voelen we ons als familie gedwongen de privacy te schenden door de media te betrekken bij de vermissing van Mark."

De 37-jarige Van den Boogaart genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, maar haalde nooit het eerste elftal. Hierdoor verkaste hij op negentienjarige leeftijd naar Sevilla, waar hij in het tweede elftal ging spelen in de Segunda Division. Na zijn terugkeer in Nederland speelde hij nog voor FC Dordrecht en NEC, maar mede door blessureleed brak hij ook hier niet door.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!