Nieuws

'Ambitieus PSV richt pijlen op Portugese spits van veertig miljoen euro'

'Ambitieus PSV richt pijlen op Portugese spits van veertig miljoen euro'

17-01-2023 18:25 Laatste update: 18:30
5

PSV is in de markt voor Fábio Silva, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Naast de Eindhovenaren zijn er nog veel andere buitenlandse clubs geïnteresseerd in de Portugese aanvalsleider.

Silva verruilde in september 2020 FC Porto voor Wolverhampton Wanderers. De Premier League-club betaalde een bedrag van maar liefst veertig miljoen euro om de inmiddels twintigjarige spits over te nemen van de Portugese grootmacht. De aanvalsleider kwam nooit echt uit de verf op het hoogste niveau in Engeland, waardoor hij afgelopen zomer verhuurd werd aan het Belgische RSC Anderlecht. 

De twintigjarige Silva begon voortvarend aan zijn avontuur bij Anderlecht, hij scoorde drie keer in zijn eerste vijf duels. De Portugese spits wist dit uitstekende rendement niet vast te houden. Het Laatste Nieuws meldt dat de Portugese spits zo snel mogelijk weg wil uit Brussel. Hij zit woensdag niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Zulte-Waregem. Omdat Silva dit seizoen nog geen officiële wedstrijden voor Wolverhampton speelde, is hij bij een eventuele volgende transfer gewoon speelgerechtigd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!