Nieuws

'Overmars gespot op De Bosuil: directeur voetbalzaken hervat werkzaamheden'

'Overmars gespot op De Bosuil: directeur voetbalzaken hervat werkzaamheden'

17-01-2023 17:11 Laatste update: 17:13

Marc Overmars heeft zijn werkzaamheden bij Royal Antwerp FC hervat, meldt Het Laatste Nieuws. De directeur voetbalzaken werd drie weken geleden in het ziekenhuis opgenomen met een licht infarct.

De 49-jarige Nederlander legde eind december even zijn taken neer, nadat hij onwel geworden was. Nadien deed Overmars rustig aan en werkte hij aan zijn herstel. Dinsdag is de voormalig Oranje-international weer gespot op De Bosuil, zo meldt HLN. Het is momenteel nog onduidelijk of hij woensdagavond op de tribune zal zitten als de ploeg van Mark van Bommel het om 18.30 uur opneemt tegen KV Oostende.

Overmars was eerder werkzaam als technisch directeur bij Ajax, waar hij wegens grensoverschrijdend gedrag gedwongen moest vertrekken. Na een korte stop ging de oud-voetballer bij Royal Antwerp FC aan de slag als directeur voetbalzaken. Deze zomer zorgde Overmars onder meer voor de aanstelling van Mark van Bommel en het aantrekken van Toby Alderweireld, Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!