Transfernieuws

'Feyenoord lijkt wéér mis te grijpen: Hadžikadunić hard op weg naar Spanje'

'Feyenoord lijkt wéér mis te grijpen: Hadžikadunić hard op weg naar Spanje'

17-01-2023 14:57
6

Feyenoord lijkt een streep te kunnen zetten door de komst van Dennis Hadžikadunić. De verdediger is hard op weg naar RCD Mallorca, melden verschillende Spaanse media.

Hadžikadunić is al medisch gekeurd en zal snel een contract gaan ondertekenen bij de Primera División-club. Eerder werd nog bekend dat Feyenoord een bod had uitgebracht op de verdediger van FK Rostov, maar er werd geen akkoord bereikt met de Russische club.

De verdediger uit Bosnië & Herzegovina stond hoog op het verlanglijstje van trainer Arne Slot en consorten. Feyenoord is naarstig op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Gernot Trauner. Naast de negentienvoudig Bosnisch international de Rotterdammers ook de Pool Kamil Piątkowski voor een andere club kiezen. De verdediger van Red Bull Salzburg koos voor een tijdelijke overtap naar de Jupiler Pro League, waar hij gaat spelen voor AA Gent.

Feyenoord dient zodoende door te schakelen in de zoektocht naar een centrumverdediger. De transfermarkt is nog tot het einde van deze maand open. De tijd begint langzamerhand te dringen voor de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!