Transfernieuws

'Nieuws uit Spanje: Memphis en Atlético al akkoord, ruildeal Carrasco uitgesloten'

'Nieuws uit Spanje: Memphis en Atlético al akkoord, ruildeal Carrasco uitgesloten'

17-01-2023 14:34
1

Memphis Depay heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Atlético Madrid. De aanvaller bereikte al een persoonlijk akkoord met de Madrilenen.

Dat meldt Mundo Deportivo dinsdagmiddag. Memphis en zijn belangenbehartigers zouden volgende de Spaanse krant een akkoord hebben bereikt over een contract tot medio 2025. Atlético Madrid en FC Barcelona zijn nog steeds in onderhandeling over de spits van het Nederlands elftal. Memphis hoopt in ieder geval de overstap te maken naar Madrid deze winter. Die wens is volgens MD 'een grote troef'.

De transfer van Memphis leek er in eerste instantie niet van te komen, omdat de Catalanen weigerden een concurrent sterker te maken. Toch lijkt er nu een opening. Wel sluit MD uit dat Yannick Carrasco in de deal wordt betrokken. Atlético Madrid wil de Belgische aanvaller niet kwijt, ondanks dat net als bij Memphis het contract van Carrasco aan het einde van dit seizoen afloopt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!