Transfernieuws

Fabrizio Romano: Celtic accepteert bod op voormalig VVV-ster Giakoumakis

Fabrizio Romano: Celtic accepteert bod op voormalig VVV-ster Giakoumakis

17-01-2023 11:52 Laatste update: 11:54

Giorgos Giakoumakis kan de overstap maken naar Urawa Red Diamonds, meldt Fabrizio Romano. De transfergoeroe laat weten dat Celtic het bod van de Japanners heeft geaccepteerd.

Giakoumakis heeft nog geen persoonlijk akkoord bereikt met Urawa Red Diamonds, de club van ex-Feyenoorder Bryan Linssen. Naar verluidt hebben de Japanners vier miljoen euro op de Griekse spits geboden. Het 'Paris Saint-Germain van Japan' lijkt de beste papieren te hebben voor Giakoumakis, maar het is nog geen uitgemaakte zaak dat de voormalig Eredivisie-topscorer naar Japan vertrekt. Volgens Romano heeft het Amerikaanse Atlanta United zijn pijlen ook gericht op de 28-jarige Griek.

Giakoumakis werd in de zomer van 2021 verkocht door VVV aan de Schotse grootmacht. De topscorer van de Eredivisie verliet Limburg destijds voor het bedrag van twee miljoen euro. VVV zou een doorverkooppercentage van vijftien procent hebben bedongen toen de Griekse aanvalsleider de overstap naar Celtic maakte en mag een mooi bedrag verwachten als de transfer daadwerkelijk doorgaat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!