Nieuws

Lofzang voor Slot: 'Hij is wel een van de trainers die ik hoog heb zitten'

Lofzang voor Slot: 'Hij is wel een van de trainers die ik hoog heb zitten'

17 januari - 11:28 Laatste update: 11:29

Wesley Sneijder is gecharmeerd van Arne Slot. De recordinternational hoopt in de toekomst ook hoofdtrainer te worden en haalt inspiratie uit de werkwijze van de Feyenoord-trainer.

Sneijder gaf maandagavond bij Veronica Offside aan dat hij zijn trainersdiploma via een alternatieve route wil behalen. "Of Slot een voorbeeld voor me is? Voorbeeld weet ik niet, maar hij komt goed over. Hoe hij over voetbal praat en hoe hij het neerzet... Hij is wel een van de trainers die ik hoog heb zitten."

De recordinternational van Oranje vindt de Feyenoord-selectie niet bijzonder, waardoor de prestatie van Slot des te knapper is. "Maar dat is de kracht van Feyenoord; het is echt een team. Dat heeft Slot neergezet, het is zijn verdienste", aldus Sneijder, die vindt dat zomeraankoop Mats Wieffer een sterke indruk maakt. "Die doet het twee wedstrijden leuk, maar dat is tegen PEC Zwolle en FC Groningen. Zondag (de Klassieker, red.) wordt andere koek."

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax wordt zondagmiddag om 14.30 uur afgewerkt in De Kuip. Koploper Feyenoord heeft vijf punten meer dan nummer drie Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie