Interview

De Vrij en Dumfries hebben goede band met Inter-duo: 'We komen regelmatig langs'

De Vrij en Dumfries hebben goede band met Inter-duo: 'We komen regelmatig langs'

21-12-2021 21:32 Laatste update: 21:23

Stefan de Vrij en Denzel Dumfries kunnen het erg goed met elkaar vinden bij Internazionale. Het Nederlandse duo spreekt ook regelmatig af met teamgenoten Hakan Calhanoglu en Ionut Radu.

In gesprek met DAZN vertelt De Vrij over teamgenoot Dumfries. "We zijn landgenoten, dus we kunnen het erg goed met elkaar vinden", stelt de stopper. "Denzel lacht veel, maar op het veld is hij een strijder. Hij is ook een heel aardige jongen en samen we komen regelmatig langs bij Calhanoglu en Radu."

Vervolgens krijgt De Vrij vragen over de verschillen tussen Antonio Conte en zijn opvolger Simone Inzaghi bij Internazionale. "Conte is meer Mondriaan en Inzaghi meer Van Gogh. Met Conte wonnen we na lange tijd de Scudetto weer en dat kun je nu nog zien. Toen Inzaghi aan het seizoen begon, stond de basis al. Hij is nu bezig met een belangrijke missie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!