Transfernieuws

Ik vind hem echt een Feyenoord-speler, meer dan Ajax in ieder geval

"Ik vind hem echt een Feyenoord-speler, meer dan Ajax in ieder geval"

16-01-2023 20:58 Laatste update: 17-01-2023 17:04
2

Milan van Ewijk is klaar voor een stap hogerop, luidt de conclusie in een nieuwe DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. De rechtsback van SC Heerenveen staat in de belangstelling van Fulham, maar zou ook niet misstaan in de Nederlandse top.

De Leeuwarder Courant onthulde afgelopen week dat Van Ewijk in de belangstelling staat van Fulham. De rechtsback werd twee jaar geleden voor vijfhonderdduizend euro opgepikt bij ADO Den Haag, maar vertrekt nu mogelijk voor een veelvoud naar Craven Cottage.

"Dat zou natuurlijk een geweldige move zijn", begint Dennie van Laar - hoofdredacteur bij VP - in Done Deal. "Fulham speelt ook echt goed voetbal, het is de nummer zes van de Premier League. Daar kan hij lekker de concurrentiestrijd aangaan met Kenny Tete", aldus Van Laar, die zich afvraagt of de Nederlandse topclubs niet hebben liggen slapen.

"Ik vind het echt een Feyenoord-speler, meer dan Ajax", stelt Ruben Winkels, adjunct-hoofdredacteur bij het medium. "Hij moet wat meer komen en is wat minder in de combinatie. Voor de winterstop was hij samen met Noppert gewoon veruit de beste van Heerenveen. Vier jaar geleden speelde hij nog bij de amateurs. Het is echt een soort Wout Weghorst-verhaal."

Van Ewijk is flink op dreef bij Heerenveen dit seizoen. In zestien duels gaf hij al drie assists en maakte hij zelf één doelpunt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!