Transfernieuws

'Arsenal schakelt door na mislopen Mudryk en wil sterspeler bij West Ham ophalen'

'Arsenal schakelt door na mislopen Mudryk en wil sterspeler bij West Ham ophalen'

16-01-2023 17:40

Declan Rice moet de volgende topaankoop van Arsenal worden. The Gunners leken lange tijd aan de haal te gaan met Mykhaylo Mudryk, maar zagen Chelsea de transfer op het laatste moment kapen.

Volgens The Times moet Rice het volgende toptarget van de koploper van de Premier League worden. Naast Arsenal is ook Manchester United geïnteresseerd in de middenvelder, die bijna 90 miljoen euro moet kosten. Rice loopt in 2024 uit zijn contract en daarom is er bij West Ham de nodige haast om de speler op tijd van de hand te doen.

Arsenal denkt een streepje voor te hebben op United vanwege het sterke seizoen in Londen. Arsenal staat acht punten los van de concurrentie en maakt voor het eerst in lange tijd weer een goede kans op de landstitel. De ploeg van Mikel Arteta heeft de zaken in orde en won het afgelopen weekend ook de Londen Derby van Tottenham Hotspur. 

De 23-jarige Rice speelt sinds 2017 bij West Ham United en wordt daar gezien als de absolute ster. De middenvelder speelde als international van Engeland al 39 interlands en was daarin goed voor twee doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!