Nieuws

Heerenveen te spreken over proefperiode Nunnely: 'Hij past bij ons in het profiel'

Heerenveen te spreken over proefperiode Nunnely: 'Hij past bij ons in het profiel'

16-01-2023 11:54

SC Heerenveen is te spreken over de proefperiode die Ché Nunnely op het moment ondergaat bij de club. De Superfriezen denken eraan de rechtsbuiten een voorstel te doen langer bij de club te blijven.

Technisch manager Ferry de Haan laat in gesprek met Voetbal International weten onder de indruk te zijn van de voormalig Ajax-speler. "Che is fit en past in het profiel dat we zoeken. We gaan kijken of we er met hem uitkomen", luidt het oordeel. Nunnely speelde de afgelopen drie seizoenen bij Willem II, maar een zware kruisbandblessure gooide roet in het eten van de vaste kracht in Tilburg. 

Nunnely is een bekende naam in de Eredivisie en is nog altijd pas 23 jaar oud. De rechtsbuiten maakte in 2019 de overstap van Jong Ajax naar Willem II. Tot dusver speelde Nunnely 88 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij goed was voor zeventien doelpunten en elf assists. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!