Transfernieuws

Dortmund probeert Moukoko te behouden: 'Hebben voorstel gedaan, het is nu aan hem'

Dortmund probeert Moukoko te behouden: 'Hebben voorstel gedaan, het is nu aan hem'

16-01-2023 11:39

Borussia Dortmund wacht het besluit van Youssoufa Moukoko in spanning af. De recent in opspraak geraakte aanvaller kan zijn contract verlengen bij Die Schwarzgelben, maar heeft zijn jawoord nog niet gegeven. 

Sebastien Kehl, sportief directeur van de Duitse club, heeft bevestigd dat Dortmund een laatste voorstel heeft gedaan aan de voetballer. "We hebben een belangrijk voorstel aan hem gedaan. Het is nu aan hem", vertelt de bestuurder aan Kicker. "We hopen dat hij het accepteert, hij heeft zoveel potentie. Anders moeten onze wegen zich scheiden."

Moukoko stond lange tijd te boeken als achttienjarig toptalent, maar de speler is inmiddels betrokken bij een mogelijke controverse. De adoptievader van Moukoko zou de daadwerkelijke geboortegegevens echter hebben uitgelekt, waarin te lezen valt dat de speler 22 jaar oud is. Indien waar, zou dat een grote klap zijn voor het vervolg van de carrière van Moukoko. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!