Transfernieuws

'Sinds december zijn er maar heel weinig serieuze contacten geweest voor Andries'

'Sinds december zijn er maar heel weinig serieuze contacten geweest voor Andries'

16 januari - 10:30
0

Met nog een kleine twee weken te gaan op de transfermarkt is het maar de vraag of Andries Noppert bij sc Heerenveen vertrekt. In aanloop naar het WK werd de nam van de doelman vaak genoemd in de wandelgangen, maar geen enkele club lijkt te hebben doorgepakt.

Oranje werd in de kwartfinale uitgeschakeld op het WK door Argentinië en sindsdien lijkt de interesse te zijn afgenomen, zo stelt technisch manager Ferry de Haan tegenover Voetbal International. "Eigenlijk zijn er sinds december maar heel weinig serieuze contacten geweest voor Andries. Eén, hooguit twee. Als er wat staat te gebeuren dan krijg je daarover vaak in een eerder stadium wat signalen, die signalen zijn er op dit moment gewoon niet."

De Leeuwarder Courant schreef zaterdag dat FC Kopenhagen aanwezig was om de boomlange doelman te bekijken, maar daar is De Haan niet van op de hoogte. "Voor elke wedstrijd krijg ik een overzicht met aanwezige clubs en agenten. Daar stond tegen AZ bijvoorbeeld ook Fulham op (interesse in Milan van Ewijk, red.), maar Kopenhagen niet. Het zou natuurlijk kunnen dat ze alsnog geweest zijn, maar ze stonden niet op de lijst", besluit De Haan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie