Transfernieuws

Volgende topaankoop naar Chelsea: 'De tekenen zijn duidelijk, hij is er in juli'

Volgende topaankoop naar Chelsea: 'De tekenen zijn duidelijk, hij is er in juli'

16 januari - 10:06

Christopher Nkunku vertrekt in de zomer naar Chelsea, verzekert Max Eberl. De sportdirecteur van RB Leipzig stelt dat de tekenen duidelijk zijn dat de Franse goaltjesdief vanaf juli in Londen is te vinden.

Eberl stelt in gesprek met Bild dat de speler na het huidige seizoen Die Roten Bullen verlaat. "De tekenen zijn zeer, zeer duidelijk dat hij in juli vertrekt", meent de oud-voetballer. Transferexpert Fabrizio Romano spreekt eveneens van een 'honderd procent deal'. 

Chelsea verraste vriend en vijand in het weekend door Mykhailo Mudryk voor 100 miljoen euro van Shakhtar Donetsk over te nemen. De Oekraïener werd wekenlang in verband gebracht met een overstap naar koploper Arsenal, maar The Gunners weigerden aan de vraagprijs van de club te voldoen. De komst van Mudryk verandert niets aan de komst van Nkunku, die het afgelopen seizoen een topjaar beleefde bij RB Leipzig. 

Nkunku zou met Frankrijk meedoen aan het WK in Qatar, maar de voetballer blesseerde zich tijdens de training in aanloop naar het mondiale landentoernooi. Het contract van de schaduwspits zou tot 2026 doorlopen in Leipzig. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie