Transfernieuws

'Feyenoord vangt na Zerrouki ook bot bij Schouten: Bologna eist hoge transfersom'

'Feyenoord vangt na Zerrouki ook bot bij Schouten: Bologna eist hoge transfersom'

15-01-2023 21:09
4

Feyenoord kan de komst van Jerdy Schouten zo goed als zeker uit het hoofd zetten. De Rotterdammers hadden de middenvelder van Bologna op het oog als nieuwe nummer zes, maar de transfer blijkt niet realistisch te zijn.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Bologna zou niet instemmen met een verhuur van Schouten aan Feyenoord. De Rotterdammers zouden miljoenen neer moeten tikken om de Nederlander uit Italië los te weken, aangezien hij een contract heeft tot medio 2026. De Italianen zouden tussen de acht en tien miljoen euro verlangen voor hun controleur.

Dat lijkt een te hoog bedrag te zijn voor Feyenoord. Opnieuw een doorn in het oog van Arne Slot, die ook Ramiz Zerrouki niet naar De Kuip ziet komen deze winter. De oefenmeester stelde na afloop van het duel tegen FC Groningen wel eens contact te hebben met Schouten. ''Hij speelt op dit moment bij Bologna, dus is het uiterst ongepast om iets over hem te zeggen totdat de speler van ons is. Ik kan je zeggen: dat is hij niet'', aldus de oefenmeester.

Volgens RTV Rijnmond zou Feyenoord een maand geleden zelfs al een bod hebben gedaan op Schouten, wat te laag is gebleken. "Feyenoord heeft zich een maand geleden al gemeld, maar toen was het bod veel te laag", aldus Dennis Kranenburg voorafgaand aan het duel tussen Groningen en de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!