Go Ahead Eagles slaat toe in extremis en houdt punt over aan duel met FC Utrecht

15-01-2023 16:44 Laatste update: 16:58

Go Ahead Eagles heeft in extremis een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen FC Utrecht. Door een late treffer van Sylla Sow eindigde de wedstrijd in de Adelaarshorst in 2-2.

Go Ahead begon slordig aan het duel en kwam na drie minuten al op achterstand. Willum Willumsson kopte een vrije trap van Amin Younes in eigen goal: 0-1. Enkele minuten later was het alweer 1-1. Bobby Adekanye schoot van afstand raak en bracht de stand in evenwicht. Alsof de openingsfase nog niet gek genoeg was, werd het ook al snel 1-2. Sander van de Streek profiteerde van geklungel in de defensie van de thuisploeg en schoot raak.

De tweede helft was een stuk minder spectaculair. De wedstrijd leek in 1-2 te eindigen totdat Sylla Sow toesloeg. De aanvaller strafte slecht uitverdedigen van Sean Klaiber af en tikte de 2-2 binnen, waardoor de Eagles nu al elf wedstrijden ongeslagen zijn.