Nieuws

Bosz zag mogelijke Leverkusen-aanwinst in de Eredivisie: 'Verschrikkelijk goed'

Bosz zag mogelijke Leverkusen-aanwinst in de Eredivisie: 'Verschrikkelijk goed'

15-01-2023 12:45 Laatste update: 13:49
1

Peter Bosz is onder de indruk van de voetballende kwaliteiten van Oussama Tannane. Bij Goedemorgen Eredivisie vertelt de trainer dat hij in diens tijd bij Bayer Leverkussen zijn naam wel eens heeft laten vallen.

Tannane staat te boek als een lastige jongen, al staan zijn voetballende kwaliteiten buiten kijf. Bosz heeft enkel lof voor de aanvallende middenvelder, maar ziet ook in dat zijn temperament in zijn nadeel werkt. "Deze jongen kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Toen ik bij Bayer Leverkusen zat kwam zijn naam wel eens omhoog", vertelt Bosz. "Maar hij moet zich wel anders gaan gedragen, wil hij echt zo'n stap nog maken. Dat linkerbeen van hem is fenomenaal, maar die woede-uitbarstingen moet hij onder controle houden. Anders kan hij niet die volgende stap maken."

Mohaned Allach is het niet helemaal een met de 'stempel' van Tannane. "Wat voor stempel krijg je en met welke blik kijk je? Ik raad iedereen aan om als liefhebber naar hem te kijken." Allach ziet echter ook in dat Tannane het zichzelf niet altijd makkelijk heeft gemaakt. "Als je naar zijn niveau en kernkwaliteiten kijkt, kan ik stellig zeggen dat hij er meer uit had kunnen halen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!