Nieuws

Hake kijkt uit naar speciale wedstrijd: 'Dat blijft altijd wel iets extra's'

Hake kijkt uit naar speciale wedstrijd: 'Dat blijft altijd wel iets extra's'

15-01-2023 09:43 Laatste update: 09:57

René Hake kijkt uit naar de speciale ontmoeting met FC Utrecht. De trainer van Go Ahead Eagles ontmoet zondagmiddag zijn voormalige werkgever en kijkt er naar uit oude bekenden te zien.

Hake stond vorig seizoen nog voor de groep in Utrecht. De trainer mocht van de clubleiding het seizoen echter niet afmaken aangezien hij werd ontslagen. In de zomer werd Hake gepresenteerd bij Go Ahead en dat wierp zijn vruchten af. De club uit Deventer is namelijk al tien competitiewedstrijden ongeslagen. Hake erkent dat de ontmoeting van zondagmiddag speciaal voor hem is. "Zeker. Ook omdat je in de ondersteunende staf nog veel mensen kent waar je een goede band mee hebt", vertelt Hake tegenover Voetbal International. "Hetzelfde geldt voor de spelers met wie je fijn hebt samengewerkt. Dat blijft altijd wel iets extra's, vind ik."

De 51-jarige trainer koestert geen wrok jegens zijn voormalige werkgever. "Ik heb de kans gekregen bij een grotere club in Nederland, om daar trainer te zijn. In mijn optiek heb ik er alles aan gedaan. Dus ik hoef daar niet met verkeerde gevoelens naar te kijken. Natuurlijk baal je ervan als je weg moet. Maar dat mag toch ook wel?" Zondagmiddag trappen beide ploegen om 14.30 uur af in De Adelaarshorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!