Nieuws

Klopp wil niets weten van excuses: 'Kan me geen slechtere wedstrijd herinneren'

Klopp wil niets weten van excuses: 'Kan me geen slechtere wedstrijd herinneren'

14-01-2023 19:38

Jürgen Klopp is niet te spreken over de prestaties van 'zijn' Liverpool in de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Brighton. The Reds maakten op vrijwel geen enkel moment aanspraak op de overwinning. De Duitse manager reageerde na afloop bij de BBC.

"Het was slecht. Echt slecht. Ik kan me geen slechtere wedstrijd herinneren", aldus Klopp. "Brighton was vandaag het betere team en heeft verdiend gewonnen. Ze speelden gewoon heel goed."

Liverpool kon niet beschikken over Roberto Firmino, Darwin Núñez, Luiz Díaz en Diogo Jota, maar Klopp wil niets weten van excuses. Hij settelde Cody Gakpo in de punt, tussen Mohamed Salah en Alex Oxlade-Chamberlain in. "Ik had het idee om de formatie wat te veranderen, om zo het team te helpen. Dat was het idee. Maar we hebben het vandaag op geen enkel moment goed gedaan. We zaten er altijd een beetje tussenin en dat is het ergste wat je kunt doen. We moeten creatief zijn met de opties die we hebben. Wat ik vandaag van mijn team zag, leek erop alsof ze er niet van overtuigd waren."

The Reds staan na zaterdag op de achtste plaats in de Premier League. Klopp schroomt niet om te zeggen dat hij zich zorgen maakt. "Ja, dat heb ik wel. Ik kan hier niet blijven staan en zeggen dat er niets is gebeurd. We moeten ons er natuurlijk grote zorgen over maken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!