Nieuws

'Chelsea lijkt Oekraïense ster snel voor de neus van Arsenal weg te kapen'

'Chelsea lijkt Oekraïense ster snel voor de neus van Arsenal weg te kapen'

14-01-2023 19:06

Chelsea heeft zich gemeld in de strijd om Mykhaylo Mudryk. De 22-jarige aanvaller van Shakhtar Donetsk onderhandelt al enige tijd met Arsenal, maar Fabrizio Romano weet dat de grote concurrent al dichtbij een akkoord is.

Het bestuur van Chelsea zou zelfs al in Polen zijn om met Mudryk te onderhandelen. Ze zouden bijna 100 miljoen euro over hebben voor de linksbuiten. Dat is net wat meer dan Arsenal, dat naar verluidt 95 miljoen op tafel zou willen leggen.

Het is nu aan Mudryk zelf om een keuze te maken tussen beide rivalen. Hij vliegt in de komende uren naar Londen, waar de details besproken zullen worden. Mocht een transfer van de Oekraïens international naar Chelsea een feit worden, dan zal dat naast een hard gelag voor Arsenal ook mogelijke gevolgen kunnen hebben voor PSV. Vrijdag werd namelijk bekend dat The Blues een bod van ongeveer dertig miljoen euro hebben uitgebracht op Noni Madueke.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!