Breaking news

'Verrassing in de maak: Groningen-banneling Ngonge vertrekt naar Serie A'

'Verrassing in de maak: Groningen-banneling Ngonge vertrekt naar Serie A'

14-01-2023 11:56 Laatste update: 11:56

Een verrassende transfer staat op het punt zich te voltooien. Cyril Ngonge ondergaat de medische keuring bij Hellas Verona en zet binnenkort zijn handtekening bij de Serie A-club. Ngonge tekent een contract tot 2025 met een optie tot twee extra seizoenen.

Volgens het Algemeen Dagblad is Ngonge zelf al enige tijd rond met de club, maar Groningen is nu ook akkoord met de Italianen. Ngonge kwam meermaals in opspraak bij Groningen en de rappe speler trainde sinds december mee bij de beloften. Volgens trainer Frank Wormuth schond Ngonge 'de geldende normen en waarden binnen de club'. 

Bij Groningen is Dennis van der Ree inmiddels aan het roer, maar zijn de resultaten nog niet verbeterd. Zo werd de club uit de KNVB Beker geknikkerd door amateurploeg Spakenburg. Ngonge kwam eerder uit voor RKC, Jong PSV en Club Brugge. Ngonge treft bij Hellas Verona Nederlanders Deyovaisio Zeefuik en Jayden Braaf, die op huurbasis overkomen van Hertha BSC en Borussia Dortmund. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!