Nieuws

Ancelotti sprak met Ronaldo: 'Hij is gelukkig en heeft de juiste keuze gemaakt'

Ancelotti sprak met Ronaldo: 'Hij is gelukkig en heeft de juiste keuze gemaakt'

14-01-2023 11:24

Carlo Ancelotti heeft Cristiano Ronaldo gesproken in Saudi-Arabië en stelt dat de Portugees enthousiast is om aan de slag te gaan bij Al-Nassr. De buitenwereld bekritiseert de keuze van de Portugees om zijn carrière 'in de zandbak' af te sluiten, maar dat doet Ronaldo weinig.

Real Madrid speelt zondag de finale van de Supercopa tegen FC Barcelona in Riyad en kwam nog één keer samen met de Portugees die er tussen 2009 en 2018 voetbalde. Ancelotti stelt op de persconferentie dat Ronaldo gelukkig is. "Ronaldo is voldaan en erg enthousiast. Hij houdt van de stad en het land. Hij is zeer gemotiveerd en heeft de juiste beslissing genomen", stelt de succescoach.

Bij de Madrilenen lijkt Karim Benzema weer volledig inzetbaar. De Fransman was al trefzeker in de wedstrijd tegen Villarreal die verloren ging. "Benzema is terug. Hij is erg gemotiveerd. het is een te belangrijk stuk voor ons. Het team wist zijn afwezigheid goed te maken en zal ons veel helpen in deze tweede helft", besluit Ancelotti. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!