Transfernieuws

'VVV spitst de oren, Giakoumakis voegt zich bij Linssen in Japan'

'VVV spitst de oren, Giakoumakis voegt zich bij Linssen in Japan'

14-01-2023 09:27 Laatste update: 09:30

Giorgios Giakoumakis leek lange tijd op weg naar Sampdoria, maar de Griekse spits zou nu naar Japan afreizen om daar een medische keuring te ondergaan bij de Urawa Red Diamonds. VVV Venlo kan bij een mogelijke transfer een behoorlijke som geld verwachten.

Giakoumakis maakte in 2020 de overstap naar Celtic, was daar lange tijd belangrijk, maar verpietert nu op de bank van de Schotse topclub. De Urawa Red Diamonds gelden als het Paris-Saint Germain van Japan en hebben veel financiële middelen tot hun beschikking. De Griek zou de grote hoeveelheid speeltijd en het hogere salaris voldoende redenen vinden om voor een Japans avontuur te kiezen.

VVV zou een doorverkooppercentage van vijftien procent hebben bedongen toen Giakoumakis de overstap naar Celtic maakte en mag een mooi bedrag verwachten als de transfer daadwerkelijk doorgaat. Volgens Japanse media stapt de Griek binnenkort op het vliegtuig om een medische keuring te ondergaan in Japan. Giakoumakis stond ook op een lijstje van Sampdoria, maar de Serie A-club lijkt mis te grijpen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!