Nieuws

Haller reageert op bijzondere rentree: 'Had me niets beters kunnen voorstellen'

Haller reageert op bijzondere rentree: 'Had me niets beters kunnen voorstellen'

13-01-2023 23:56 Laatste update: 23:57
2

Sébastien Haller maakte vrijdagmiddag zijn rentree binnen de lijnen en was gelijk van grote waarde. In een oefenduel met FC Basel wist de ex-Ajacied drie keer te scoren binnen zeven minuten. Na afloop reageerde de 28-jarige spits op de mooie terugkeer op het voetbalveld.

"Het is het best mogelijke gevoel: terugkomen, doelpunten maken en het team helpen", reageert Haller op de clubsite. "Ik voel mijn lichaam elke dag sterker worden. Ik had me niets beters kunnen voorstellen, niet alleen voor mij, maar voor het team als geheel. We gaan proberen samen te werken en op deze voet verder te gaan. Ik hoop dat ik effectief en behulpzaam kan zijn voor het team."

Haller maakte binnen zeven minuten een hattrick en dat werd gevierd door Dortmund. "De manier waarop iedereen de goals met mij vierde, toont de geest die we in het team hebben. Wat er ook gebeurt op het veld, we kunnen soms vergeten dat we allemaal mensen zijn en dat het belangrijk is dat we bij elkaar blijven. Iedereen weet dat het geen gemakkelijke situatie was en dat het beste gevoel voor een spits is om weer in actie te komen en de achterkant van het net te vinden. Dat waardeer ik."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!