Transfernieuws

'Arsenal geeft 90 miljoen uit en hoopt Mudryk tegen United in te zetten'

'Arsenal geeft 90 miljoen uit en hoopt Mudryk tegen United in te zetten'

13-01-2023 20:38
1

Arsenal lijkt Mykhailo Mudryk zo goed als binnen te hebben en heeft 90 miljoen euro over voor de vleugelspeler. The Gunners hopen de Oekraïener volgende week zondag tegen Manchester United in te kunnen zetten.  

The Times schrijft dat er bij de deal ruim 80 miljoen pond is gemoeid (omgerekend 90 miljoen euro, red.) en dat Arsenal veel vertrouwen heeft de speler vast te kunnen leggen. Shakhtar Donetsk weigerde meermaals een bod van Arsenal en stelde een 'Antony-esque' bedrag te willen zien voor Mudryk. Antony verruilde Ajax voor Manchester United voor ongeveer 100 miljoen euro. 

Shahktar lijkt nu vrede te nemen met 90 miljoen en de verwachting is dat Arsenal de speler binnenkort presenteert. Mudryk liet op sociale media al blijken graag naar Arsenal te willen en likete onder meer foto's van zichzelf in een Arsenal-shirt. In het contract van Mudryk zouden meerdere bonussen zijn opgesteld, zoals wanneer Arsenal de Champions League bereikt en de landstitel wint. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!