Transfernieuws

'Standard wil blessuregevoelige speler van AZ terughalen en stapt naar Inter'

'Standard wil blessuregevoelige speler van AZ terughalen en stapt naar Inter'

13-01-2023 20:24
1

Standard Luik is van plan Zinho Vanheusden terug te halen. De centrumverdediger wordt momenteel door AZ van Internazionale gehuurd, maar daar hoopt de Belgische club verandering in te brengen. 

Het Laatste Nieuws schrijft dat Standard zich inmiddels heeft gemeld bij Inter om een terugkeer van Vanheusden te bespreken. AZ dacht een werelddeal te hebben gemaakt door de verdediger naar Nederland te halen, maar de talentvolle speler bleek extreem blessuregevoelig en kwam daardoor dit seizoen pas 56 minuten in actie voor de Alkmaarders.

Vanheusden is bezig wedstrijdfit te raken en daarom hoopt Standard toe te slaan. De verdediger zou zelf niet onwelwillend zijn tegenover een terugkeer naar Standard. De Belg genoot de jeugdopleiding bij de Belgische club, vertrok vervolgens naar Inter en werd daarna weer terugverkocht richting Luik. AZ kent een optie tot koop voor de verdediger, maar Inter kent dan weer een terugkoopoptie in het contract. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!