Nieuws

FC Twente beschikt over fitte selectie tegen Ajax: 'Zerrouki speelt gewoon'

FC Twente beschikt over fitte selectie tegen Ajax: 'Zerrouki speelt gewoon'

13 januari - 12:58 Laatste update: 13:04

FC Twente kan over zijn volledige selectie beschikken tegen Ajax komende zaterdag, meldt Tubantia. Dat betekent dat ook Ramiz Zerrouki gewoon van de partij is in Amsterdam.

Rondom de persoon Zerrouki is veel te doen de voorbije weken. De 24-jarige Algerijn staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord en die liefde lijkt wederzijds. De middenvelder heeft meermaals via verschillende wegen laten doorschemeren dolgraag de overstap naar Rotterdam te maken, maar technisch directeur Jan Streuer wil hier definitief niet aan meewerken.

Toevallig of niet, Zerrouki meldde zich de afgelopen week ziek bij Twente. De middenvelder zou de griep hebben opgelopen, maar of hij hier een transfer mee af wilde dwingen valt nooit volledig uit te sluiten. Inmiddels lijkt dat scenario inmiddels van tafel geveegd te kunnen worden, aangezien hij 'gewoon' bij de selectie zit tegen Ajax.

Waar de personele problemen bij Twente zijn opgelost, worden die van Ajax nog altijd in stand gehouden. De Amsterdammers moesten het afgelopen week zonder een tiental spelers doen. Het is nog onbekend wie van die spelers wel van de partij zullen zijn tegen de Tukkers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie