Nieuws

Erkenning voor Ødegaard: Noor treft Haaland af als Speler van de Maand in Engeland

Erkenning voor Ødegaard: Noor treft Haaland af als Speler van de Maand in Engeland

13-01-2023 12:34

Martin Ødegaard mag zich Premier League Speler van de Maand noemen van november en december. De Noor nam Arsenal de voorbije weken bij de hand en heeft daar nu erkenning voor gekregen.

In de laatste twee maanden was Ødegaard goed voor drie goals, drie assists en was hij met zijn sleutelpasses van groot belang voor Arsenal. Mede doordat de creatieveling is opgestaan genieten The Gunners nog altijd van de koppositie in de Premier League.

Ødegaard troefde acht kandidaten af: Erling Haaland, Casemiro, Ben Mee, João Palhinha, Marcus Rashford, Bukayo Saka en Kieran Trippier tasten in het duister. Voor eerstgenoemde is dat wat minder erg. De spits van Manchester City mocht de individuele prijs in augustus al in ontvangst nemen.

Aan Ødegaard om zijn kwaliteiten dit weekend weer te laten zien, en dat in niet zomaar een wedstrijd. De North London derby tegen Tottenham Hotspur staat op de rol. Het duel wordt aanstaande zondag om 17.30 gespeeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!