Nieuws

Mourinho verklapt Portugees aanbod: 'Wil de voorzitter van de bond bedanken'

Mourinho verklapt Portugees aanbod: 'Wil de voorzitter van de bond bedanken'

13-01-2023 11:55 Laatste update: 12:06
1

De Portugese bond heeft José Mourinho benaderd om bondscoach te worden. Dat laat de trainer van AS Roma weten op de persconferentie na afloop van het Coppa Italia-duel met Genoa.

"Vandaag kan ik jullie vertellen over iets wat jullie waarschijnlijk niet echt interesseert", begint Mourinho. "Maar ik wil de voorzitter van de Portugese bond bedanken. Zijn woorden hebben me trots gemaakt', doelt de trainer op de gesprekken die hij met de Portugese bond heeft gevoerd. 'Ik was niet zijn eerste maar ook zijn enige keuze. Maar ik heb besloten het niet te doen. Ik zit hier en daar gaat het om."

De Portugese bond presenteerde maandag Roberto Martínez als nieuwe bondscoach. De woorden die Fernando Gomes uitsprak bij de presentatie van de Spanjaard rijmen niet met de onthullingen van Mourinho. "Bij het opstellen van een profiel hebben we met veel mensen gesproken. Ik spreek met de meeste Portugese trainers. Het enige concrete voorstel werd gedaan aan Martínez."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!