Nieuws

'Nieuws uit Manchester: United concludeert te veel te hebben betaald voor Antony'

'Nieuws uit Manchester: United concludeert te veel te hebben betaald voor Antony'

13-01-2023 11:39 Laatste update: 13:40
2

Manchester United erkent dat ze een te hoge transfersom hebben betaald aan Ajax voor Antony. De Braziliaanse aanvaller kwam voor 95 miljoen over uit Amsterdam.

Dat meldt ESPN. Het medium weet dat Antony al voor zijn transfer naar Ajax op de radar stond bij Manchester United. In eerste instantie wilde Erik ten Hag en consorten 'maar' zestig miljoen euro betalen voor de Braziliaanse rechtsbuiten, maar de Amsterdammers hadden niet de intentie om Antony te verkopen. Daardoor kon Ajax een hoog bedrag voor de aanvaller vragen. Na een halfjaar zijn ze bij United tot de conclusie gekomen dat 95 miljoen te veel is geweest voor de Braziliaan.

"We hebben betaald voor de speler die we denken dat hij kan worden, niet voor de speler die hij nu is", laat een bron weten aan ESPN. Toch legde The Mancunians het bedrag op tafel voor Antony. Er waren deze zomer weinig alternatieven en de club ziet veel potentie in de aanvaller. Antony wilde bovendien zelf graag naar Manchester. Dat maakte de beslissing minder moeilijk.

Antony kwam tot nu toe tot zestien wedstrijden voor United, waarin hij vijf keer scoorde.

@voetbalnieuwsvn Heeft Man U inderdaad te veel betaald voor Antony? 👀💶 #antony #gakpo #sinisterra #ajax #feyenoord #psv #codygakpo #luissinisterra #manchesterunited #eindhoven #amsterdam #tenhag #schreuder #vannistelrooy #arneslot #eredivisie #premierleague #vj #vjp #fy #fyp #voorjou #transfer #geld #transfermarkt #miljoen #miljoenen #manutd #brazil #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers #foryou ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!