Nieuws

Verslagenheid bij Groningen na blamage: 'Hebben een nieuwe ondergrens aangetikt'

Verslagenheid bij Groningen na blamage: 'Hebben een nieuwe ondergrens aangetikt'

12-01-2023 23:25 Laatste update: 23:31

FC Groningen-trainer Dennis Van der Ree schaamt zich na de uitschakeling in de beker tegen Spakenburg. Zijn ploeg verloor met 2-3 van de amateurs en kan nu gezien worden als serieuze degradatiekandidaat.

Groningen verloor met 2-3 van de amateurs en stond zelfs een tijdje met 0-3 achter in de eigen Euroborg. "We hebben een nieuwe ondergrens aangetikt", concludeert Van der Ree tegenover Voetbal International. "Als het even niet goed gaat lijkt het alsof het slechter en slechter wordt, als een sneeuwbal die naar beneden rolt. Ik schaam me voor deze wedstrijd, dat heb ik ook tegen de spelers gezegd. Ik hoop dat zij in staat zijn om in de spiegel te kijken."

"Je ziet dat het uit elkaar valt zodra het slecht gaat. Dat is het hele seizoen al aan de gang. Bij tegenslag vallen we uit elkaar", vervolgt de trainer, die niet kan ontkennen dat Groningen een serieuze degradatiekandidaat is. "We maakten ons al zorgen en als ik kijk wat we vanavond hebben laten zien, dan zijn die zorgen alleen maar groter geworden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!