Nieuws

Sanchez uit zijn onvrede over beslissing UEFA: Het is enorm oneerlijk

Sanchez uit zijn onvrede over beslissing UEFA: "Het is enorm oneerlijk"

21-12-2021 10:52 Laatste update: 12:13

Davinson Sánchez is het niet eens met de beslissing om Vitesse door te laten gaan in de Conference League, ten koste van Tottenham Hotspur. De Colombiaanse verdediger vind het niet eerlijk, omdat de spelers van Tottenham er niet veel aan kunnen doen.

"We hebben het recht om te spelen en dan is het niet eerlijk om zomaar uit de competitie geplaatst te worden", zegt Sanchez in gesprek met Sky Sports. De UEFA besloot maandag om Vitesse door te laten gaan naar de knock-outfase van de Conference League, nadat de wedstrijd van Tottenham tegen Stade Rennais was afgelast wegens de vele coronabesmettingen bij de Engelsen.

"Het maakt het zo oneerlijk omdat we de wedstrijd niet konden spelen vanwege de coronagevallen", zegt de teleurgestelde Sanchez. "We hebben ons voorbereid op de wedstrijd, we waren gefocusd, we deden alles om tegen Rennais te spelen. We hoorden de avond ervoor pas dat we niet konden spelen."

"Ik vind dat het een beetje oneerlijk is voor ons als club, maar ook voor de fans. Het was een competitie waar we moeite hadden in de uitwedstrijden, maar we hadden nog steeds één kans om door te gaan dus het is enorm oneerlijk", zegt de 25-jarige Colombiaan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!