Nieuws

Taylor had tweemaal gesprek met Schreuder bij Ajax: 'Toen begon ik al te lachen'

Taylor had tweemaal gesprek met Schreuder bij Ajax: 'Toen begon ik al te lachen'

12-01-2023 11:28 Laatste update: 11:50

Kenneth Taylor zou tweemaal op rij niet in de basis beginnen bij Ajax, maar vanwege de griep bij de Amsterdammers liep dat even anders. De middenvelder stond tegen NEC én FC Den Bosch in de basis en gaf na afloop van het duel met laatstgenoemde uitleg.

Net als Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Mohammed Kudus, Edson Álvarez en Jurriën Timber had ook Taylor de griep "Als ik die gasten hoor... Het is wel vervelend wat ze hebben. Ik was een weekje aan het hoesten, toen had ik drie dagen koorts", aldus de middenvelder, geciteerd door VoetbalPrimeur.

"Voor de wedstrijd tegen NEC moesten we ons melden op de club en zei de trainer dat ik even moest komen", vervolgt Taylor, geciteert Voetbal International. "Ik zou tegen NEC eigenlijk op de bank beginnen en twintig minuten spelen. Toen werd Bergwijn ziek en zei ik al tegen de trainer dat ik kon spelen. Ook tegen FC Den Bosch zou ik ook op de bank zitten, maar toen werd Edson ziek. Dus we moesten ons weer melden op de club en zei de trainer weer dat ik even moest komen. Toen begon ik al te lachen."

Taylor hoopt dat zijn teamgenoten er weer bij zijn tegen FC Twente zaterdag. "Ik weet wat ik heb gehad, hoe ik me voelde en hoe dat herstelde. Dus ik hoop dat ze (de zieke spelers, red.) er donderdag bij kunnen zijn en dat ze zaterdag kunnen spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!